Gammalt

Alltså, det här gamla dagboksinlägget som jag hittade på min gamla lunar är så bra så det måste publiceras om och om igen:


"Det roliga började redan på Arlanda, då Stephanie fastnade med sin gigantiska resväska i rulltrappan. Flygresan gick bra, och alla sov med sina egna vackra ansiktsuttryck (bilder finns). 3/4 av pengarna gick åt första veckan. Dagsutflykt till Marmaris på torsdag, pruta med turkarna =). Beachparty på fredag med fri mat och sprit, hur mycket som helst. Tappade bort handduken där också.

Den första restaurangen blev nåt att minnas. Redan när drycken skulle serveras så klantar sig servitören och tappar, ber så hemskt mycket om ursäkt, och hämtar nytt. Samma servitör tappade även en glasskål i backen vid ett annat bord. Efter att maten kommit in är vi fortfarande helskinnade, och efter maten går Lisa och Micaela iväg. Då kommer samma servitör + en annan och ska ta bort tallrikarna, och hela brickan tappas igen (av en annan) på stolen där lisa just suttit, på bordet, på marken och överallt flyger det porslin. Annelie är inte längre oskadd, utan blöder på foten. De ber så hemskt mycket om ursäkt, och kommer in md varsin drink till alla. God var den.
Sen sista kvällen så säger jag: "kan vi inte gå till den här restaurangen där dom tappade? Det avr ju billigt, och det lär ju inte hända igen." Så vi går dit, och fram tills vi ätit upp maten går allt bra, men sen när det ska plockas bort så tappas det tallrikar igen, dom minns oss sen förra gången, och vi får en ny, likadan drink. Med facit i hand borde vi så fort han kom och frågade om vi var klara, ha flytt fältet tills allt var bortplockat.

Sagt under semestern:

Fråga till Ida: "Why are you standing on the street? Ida: I´m a businesswoman! (smart)


Lisa ska förklara att hon blåst visselpipa:

-Oh. I blow his whistle!
-You blow his whistle?
-Yes. I did.
-Ok, did he take you home?
-What?
-Did he take you home?
-What?
-It means, did he make you happy?
-Yes, he make me very happy!"


Bilder från resan finns här.

Kommentarer
Postat av: Ida

Hahaha. Fattar fortfarande inte att jag svarade businesswoman, förstår inte varför.. hahahahhaa..



Den där restaurangen, åhh herregud!

Men det där med handduken, det var ett trauma för dig det :P

2009-03-10 @ 18:41:06
URL: http://storasysteryster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0