Jobbig dag

  Idag har det varit en extremt jobbig dag. Vaknade först med ett ryck imorse av att det ringde i telefonen. Sen gick allt bra tills ca kl 13 då jag insåg att om jag ska hinna äta någon lunch innan jag börjar 13.30 så får jag äta fort som attan. Jag hann kasta i mig lunchen, men däremot inte ta med mig nån mat till middag på jobbet. 
 
När det väl var dags att fara iväg kl 13.20 (tar dessutom 10min att cykla) så hittar jag inte mina nycklar! Letar som en galning men inser att jag måste åka och lämna dörren olåst. Hittade extranyckeln till cykeln och sprang ner för alla trapporna. Låser upp cykeln och backar ut den. Flopp, flopp flopp låter det när jag rullar.

PUNKTERING! Tusan också! (kl är 13.25)

Ringer i panik till pappa och ber till högre makter att han inte är ute i stugan. det var han inte. puh!

Pappa - Kommer du ner nu då?

Jag - Jag har redan börjat springa, möt mig vid skolan!

Sen till råga på allt ¨så har min kära MP3 gått sönder verkar det som. så det blev en låång dag på jobbet.
Jag som hade sett fram emot att få lyssna på fortsättningen av min ljudbok El Choco, som är en sann historia om en svensk kille som suttit i Bolivias mest ökända fängelse.

Har inte hunnit fota nåt idag, men jag lägger upp lite andra bilder.


       


     

Premiär!

   Efter att bloggen varit under konstruktion ( ej klar ännu heller), så kommer här premiärinlägget! Jag heter Victoria Ekholm och är 21år gammal. Jag älskar att fotografera , allt från porträtt till macro och egentligen allt som fastnar på bild. Jag har haft min kamera i ca en månad (en canon EOS 400D)  och fotat snart 4000 bilder, På den här bloggen så kommer jag att publicera mina bilder, mitt liv och mina drömmar.

Premiärbilderna får bli från i fredags då jag och min sambo Stefan och min lillasyster Sanna åkte till Boden för att hälsa på min kompis och hennes sambo, för att gå på gatufestivalen Boden Alive".


                  
             


Lillasyster Sanna köpte en signerad skiva av Ola och fick en kram på köpet, och sen var hon eld och lågor hela kvällen!


Ps: Om någon vet hur man ändrar färg på texten så skulle jag vilja ta del av det.

RSS 2.0