Facebook

Glöm inte att titta in här: http://www.facebook.com/pages/Victoria-Ekholm-Photography/173151266035530
Idag har det regnat här, jag älskar regn! Nu fattas det bara lite åska också så är det fulländat. Men det kanske är lite för tifigt för åska än.. Jag har passat på att städa lite idag, skrubbat balkongen och bytt gardiner. Fast när jag "städar" så har det en tendens att bli med stökigt än det var innan för jag har så många projekt igång. :)

Läskigt

Idag så blev jag lite rädd för mig själv. Inatt så drömde jag att det brann i bostadsområdet där mina föräldrar bor. Vi stod i drömmen ute på altanen med vattenslangar beredda att spruta ifall elden närmade sig. Det brann och var oranrerött på himlen vid husen på vänster sida om altanen.
Sen idag när jag cyklade dit och hälsade på så säger min lillebror att kl halv ett inatt så kände han röklukt, gick ut på altanen och såg att himlen var helt orange, han väckte mamma och de gick ut och tittade. Just då kom brandkåren och ett hus stod i lågor http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=6128800 på en sidogata. Sett från altanen på mammas och pappas hus så ligger det huset exakt åt det håll som det brann i min dröm inatt...

Vardag

Påskhelgen är slut och det är vardag igen. Inatt kom vi hem från Finspång, och Stockholm där vi varit sen i söndags morse för att mamma och pappa behövde köpa lite saker till den båt de har kö0pt i helgen. Båten ska stå i Hagaparken i Stockholm hela sommaren och sen ska de ta hem den hit. Hamnen är precis utanför Haga slott där kronprinsessan bor, och vi var å vandrade runt hela huset och gården utanför stängslet, och det var sjukt långt att gå runt hela! På söndag så var jag och lillasyster sanna och shoppade hela dagen, och sen när affärerna stängde så vandrade vi runt typ överallt. Norrmalmstorg, Stureplan, Gamla Stan, Söder, Liljeholmen och massa andra ställen, vilket resulterade i 5 skavsår.. Men det var det nog värt ändå.
I Finspång var det redan sommarvärme och det var riktigt härligt. Påskliljor blommade överallt, och en hel del annat också. Passade på att fota lite blommor och sånt i min mosters trädgård:

Glad Påsk!

lite i förskott, men jag ska åka iväg och fira min moster i Finnspång för hon fyller 40år! :) Så jag tar påskledigt från datorn.

studiosaker

Har suttit och kollat runt lite på vilka saker jag behöver till min studio innan jag är nöjd för nu.
En sån här softbox 170cm behöver jag, synd bara att jag inte fyller år snart :)
Och så vill jag ha sommar nu. Tack.

Fotosidan

När jag var och handlade i veckan så hade visst nya Fotosidan-tidningen kommit! Hade ingen aning om att nya numret kommer redan nu. Så den ska jag ta mig lite tid att bläddra i senare. Har pckså sett Top Model idag och fick massor med inspiration till fotograferingar. Smider planer just nu :)
Det har varit väldigt mycket bilder på människor här i bloggen senaste tiden så nu tänkte jag visa nåt helt annat.

Onsdag

Idag så har jag kollat runt lite på resor, och jag är väldigt sugen på att fara iväg nånstans snart. Det tråkiga är bara att utbudet från norrbotten är ganska litet. Nån som har tips på resmål? Har hört också att man kan boka och åka från finland, nån som vet mer om det? Man kanske får vänta på nåt bra sista-minuten-pris :)
Alanya, Turkiet 2008


Sova

Nä, nu börjar det vara dags att sova så man kan göra nåt vettigt imorgon. Jag har lite dåligt med bilder att visa här, men några fler bilder på Ida som inte är visade ännu kan jag bjuda på. Planerar lite för en fotograferingshelg som jag tänkte ha, där man kan boka in sig på fotografering lördag eller söndag. Men det är bara planering än så länge. Hade med mig kameran idag när vi var i Stefans stuga, men det var så tråkigt ljus ute så det blev inte en enda bild.
Så nu ska jag sova, men först ska jag läsa några rader av "En shopaholic i väntans tider" som är den femte boken i serien och jag har fastnat totalt. Väldigt roliga böcker, och det allra värsta är att man känner igen sig ibland, haha.
Fler bilder från den här fotograferingen med Ida finns på min facebook-sida Victoria Ekholm Photography.
Jag har ju visat ganska många av bilderna här också, vilken är din favorit?


Torsdag

Idag har jag redigerat klart bilderna på Ida, rensat bland papper och städat. Nu sitter jag och lyssnar på mitt nya musikfynd, nämligen "30 seconds to mars" med jared Leto i spetsen. Ganska bra ändå, har inte hunnit lyssna så mycket.
Förresten, någon som vill vara modell i studion nån dag snart?
Nu ska jag bara kolla runt lite, sen läsa lite shopaholic och sen sova. God natt!
Finns några föer roliga bilder också, men jag väntar lite med dom för spänningens skull :)

RSS 2.0