Fotografering forts.

Här är några andra bilder från fotograferingen med Sanna som jag gillar:

Make me pop-art

Såna här bilder skulle jag vilja ha på väggen hemma. Nackdelen är att just nu så bor vi i ett hus där man inte får sätta upp saker på väggen. Får väl bli en annan gång då. Imorgon så ska jag försöka städa klart här och packa undan allt, så kanske eventuellt kommer det bilder på våran nya lägenhet då. Kommer det inga bilder så vet ni att jag misslyckades med städningen :) Jag hade också tänkt att vi skulle gå på bio imorgon och se Jägarna 2, men här har den tydligen inte premiär förrän nästa fredag... Idag har vi återigen sett Maria Wern, fast den första filmen den här gången. jag tycker att både serierna och filmerna hitills har varit väldigt bra. Nu ska jag bara kolla runt lite och sen är det faktiskt tid att sova om det alls ska bli nåt gjort imorrn. God natt. :)

Fotografering

Tänkte visa lite bilder från en fotografering i studion med lillasyster Sanna som modell. Det var ett tag sen men jag har inte haft tid att titta igenom bilderna och fixa till dom tidigare :)

Smyckesask

Igår så var jag och Stefan och tittade lite på stan, och egentligen var det mest för att jag skulle köpa en sak som jag sett ut tidigare. Burk med 4 våningar från Åhlens, perfekt smyckesförvaring!

Facebook

Glöm inte att följa mig på Facebook!
http://www.facebook.com/pages/Victoria-Ekholm-Photography/173151266035530

RSS 2.0