Bra start på dagen

Igår så ringde en herre från DHL och undrade om jag skulle vara hemma idag för dom hade paket till mig, mina fotobakgrunder närmare bestämt. Jag sa att jag är hemma till halv tio ungefär och dom skulle försöka komma innan 9. Jag stiger vanligtvis upp vid 8.10, och tänkte göra det idag också, väl medveten om att dom kunde komma och plinga på redan vid 7. Ca 8.05 så ringde det i min telefon, jag kastar mig ur sängen med mobilen för att hinna svara, mobilen flyger, går i tre delar, och innan jag fick ihop fanskapet igen?! Men dom kom upp och plingade på när jag inte svarade i telefon, så nu är allt frid och fröjd :)
Förresten så undrar jag vad grannarta tror egentligen. Senaste tiden har jag burit hem det ena stora konstiga paketet efter det andra från posten, och så nu kommer dom här paketen, nästan 3 meter långa och 10cm breda. Måste se ut som om jag håller på att bygga nåt stort, typ ett kärnkraftsverk eller liknande.

Old Vs New

Blippade runt lite och hittade bilderna på våran gamla lägenhet som vi sålde för drygt ett år sen. Jag gillar den nya lägenheten också men ibland så saknar jag som ändå den gamla.
Vad tycks? Bättre eller sämre?
Den gamla såg ut såhär:
Och den nya:

Happy Valentines Day!


Sommar

Åh, det känns länge till sol och gröna gräsmattor, men jag längtar! vi Har suttit och tittat och planerat för nästa resa som troligen blir i maj. Men vart ska man åka? Någon som har ett bra tips på resmål som är varma i maj? Och inte allt för långt bort då vi bara ska vara en vecka.
Sousse, Tunisien Maj 2010
Vi tog tåget till Tunis, Tunisiens huvudstad
Blev inte så många bilder just där då det är olagligt med höga straff att fotografera offentliga byggnader och regeringsbyggnader i Tunisien. Svårt att veta vad man får fota och inte.
En dag på stranden
Här bodde vi, Hotell Kaiser

Julen är över

Jag passade på att ta några bilder på granen, som den här julen var vit, så man har nåt fint att titta på tills det ska fram igen nästa vinter :
"ugglorna" och kamelen är från indiska, Fåglarna från Ica maxi, silvriga grejer från ikea och resten av granpyntet plus granen kommer från rusta.
Detta är Rudolf, han har varit med oss från min och Stefans första jul tillsammans !

Premiär

Detta är premiären för min förbättrade nygamla fotoblogg! Här kommer jag uppdatera med bilder, photoshoptips och kanske lite annat.
För två veckor sen så hade vi soligt vårväder och då såg det ut såhär:

RSS 2.0