Kalas x 2

Idag har det kalasats hela dagen. dagen började med att jag vaknade av ett jordskalv. Sen så bar det av ut till stugan där min moster med familj varit den senaste veckan. Mosters låtsasbarn Nora fyllde 7 år, så då blev det kalas där.

Sen åkte jag hem från stugan och direkt till Ida för vi skulle köpa present till Emma, och dit gick jag sen på dagens andra kalas, efter att vi ätit på Kina.

Nu har jag just kommit hem, och ska förmodligen sova strax för imorrn behöver jag städa om det nån gång ska bli att fota lägenheten.

Idag har jag även haft bildvisning av bilderna som jag fotat på min moster och hennes familj under tiden dom varit här.

några smakprov:

             
Bilbingo

idag har jag lagat palt med mamma och pappa i stugan medan Stefan var på jobbet. Och så har vi kollat och pratat resor hela dagen.

Senare på kvällen så åkte vi på bilbingo. Jag var ett nummer från 500:- och ett nummer från 1000:-, och båda gångerna var det nummer 61 jag väntade på. Den första gången det var så nära så sa Malin att hon också bara var ett nummer ifrån. Nästa nummer ropades upp, och Malin vann 1000:-!


Nu ska jag gå och sova. jag har varit ledig i 5 dagar och har inte sovit många timmar på nätterna.
I lördags så skulle jag och stefan tälta i stugan. Kl 04.30 så väckte jag Stefan för då hade jag inte somnat än, för det var så förbannat kallt! Jag tror inte att jag nånsin har frusit så mycket som då. Så vi tog våra liggunderlag och sovsäckar och traskade in i stugan och sov några timmar på köksgolvet.

Nu ska jag gå och drömma om Bulgarien.

God natt!

Nya saker

Jag gillar nymodigheter, och de nya fotoböckerna som man kan beställa med sina egna bilder har jag testat och de är jättebra! Framtidens fotoalbum, och superenkla att göra.

Läste runt i bloggar och fick tips om ett erbjudande på Fuji. Alla som har en blogg får en gratis fotobok!

När man gör en fotobok så laddar man ner Fujis programvara, och sen designar man boken som man själv vill ha den och sen så kommer den färdigtryckt hem i brevlådan ca 2 veckor senare.  Fotoböcker är ett bra sätt att bevara bilder, eftersom en bok inte bleks eller så som vanliga fotografier kan göra. Böckerna kan beställas i olika storlekar och med olika omslag. En perfekt present!

Erbjudandet:


http://www.fujifilm-fotobok.se/omslag-fotobok/

IIIIhhhhhh!

Idag har vi bokat en resa!

Den 8 september åker jag, Stefan, Sanna, Malin, Tomas och Anders till Sunny Beach i bulgarien.

Sommaren 2004 var jag där, och jag har längtat tillbaka ända sen dess. Och nu ska jag äntligen tillbaka!

Chopskasallad, köpa bär i plastmuggar, tequila 5:- och strawberry daiquiri.

Vårt hotell, som ligger på stranden:
Bilderna är lånade från Google och Fritidsresor.se


Tekniskt handikappad

Alltså, gårdagen var ingen bra dag. På morgonen så ringer det en från banken och säger att mitt Visakort har blivit kopierat, och att dom måste spärra det direkt innan det händer nåt. Sen så var det sista dagen på mitt mobilabonnemang, så du har jag ingen telefon. Ring till Stefan eller hemtelefonen om ni behöver ha tag i mig. Under dagen så är jag i stugan och nås genom mamma, pappa eller Sanna.

Igår var ochså sista dagen på mitt jobb. Så alltså, jag blev utan pengar, mobil och jobb på samma dag! Inte nog med det så slog jag även min tå i en tröskel...

Så idag då när jag tänkte beställa ett Halebop-kort med mitt gamla nummer, då stod det "skriv ditt kontrollnummer som du fått". Var ska man ha fått det ifrån? jag har då inte fått något. Hörde med min gamla operatörs kundtjänst, och dom hade ingen aning om vad det är. Dessutom skulle det ta upp till 17 dagar att byta!

Då tänkte jag att jag skulle köpa ett nytt kontantkort idag så jag kan använda min mobil så fort som möjligt. Men hur ska jag kunna göra det när jag inte kommer åt mina pengar??

Lika bra att flytta ut i skogen nånstans...

Nu måste jag skynda mig. Har 1.000.000.000 saker att göra och alldeles för lite tid. Ska ut till stugan idag och innan dom hämtar mig så måste jag hinna städa lite om här ska bli nån visning eller så snart.

Hoppas att den här dagen artar sig lite bättre snart. Annars får Harry Potter-filmen på bio bli räddningen idag.

Slog mig just att det här är nog bland det längsta jag skrivit i den här bloggen...


Så här ska i alla fall mitt nya VISA se ut =)

 


Jag kände för nåt lite färggladareeftersom mitt gamla såg ut så här:


Senaste veckan

Den här veckan har jag varit ledig. Tänkte hinna städa hela lägenheten, men det blev inte riktigt som planerat. Istället har jag varit på myskväll/knytkalas hos Ida, och på tisdag var jag på stan halva dagen med emma och Alwin och sen for vi på bilbingo med Ida, Sanna och Emil.

På onsdag åkte jag Emma och Alwin på marknad u luleå. Inte så mycket att hurra för där, med salladsbuffen vi åt till lunch satt fint =) . Och jag shoppade för 71kr!  :P Här kommer lite samlade bilder på Alwin som jag ska gå och lämna till dom nån dag:
        

På torsdag så vad jag på stan en stund med familje,. Köpte en present till min mosters bebis för dom kommer och hälsar på i helgen och nån vecka framåt. Som bor i Finnspång så man träffar inte dom så ofta. Funderade på det och jag tror inte jag har träffat dom sen jag fotade deras bröllop 2006! Alldeles för länge sen...           


Idag ska jag städa lite. Putsa fönstrena och sånt.

Blandade bilder
  


Lillasyster

   


Stefans öga + Mitt öga


Vi har ganska lika ögonfärger tycker jag

Bal + student

Sen sist så har jag också varit fotograf åt Stefans bror som tagit studenten. Så här blir det på sommaren, det tar länge att färdigställa bilderna för man är hemma så lite.


Daniel: (+Helen)
       

                   dop x 2

Nu ni så är bilderna färdiga från både dopet på Alwin och dopet på Lia. Bättre sent än aldrig:
 

Alwin
     


                      

Lia
                  

  

Säg åt mig

Säg åt mig att blogga oftare! ok, nu har jag typ inte haft igång datorn nåt, men ändå!
Ska just börja med lite bildgöra, och sen vet jag inte vad jag ska göra. Nåt bra på tv idag?

Jag har lite bildtorka just nu, men skrapade fram två:RSS 2.0