Hahaha

Tjuvlyssning

Tjuvlyssning

 


Smycken

Det här är några smycken jag fått i uppdrag att fota:

   


     


       


       


       


       


 

Äntligen!

Äntligen så kom Lisas och Samis lilla pyre, och som jag sa från början så blev det en liten flicka!
Och så himla söt!

Hoppas man får träffa hela familjen snart.Hurra hurra hurra hurra!

Stort grattis till världens bästa Ida som fyller år idag!!

 

Cakes

Jag har funderat på att lära mig att göra fina tårtor, för jag tycker det är kul med sånt pyssel. Nu måste jag bara skaffa mig lite grejer för att kunna börja. Kanske en bok med tips först och främst.

Fast så här häftigt lär det ju inte bli:
Smoke

Jag har hittat en rätt cool möbelserie som heter Smoke. Möblerna är helt enkelt eldade och sen behandlade med nåt medel för att få dem att hålla. Tycker faktiskt att dom är ganska snygga. Dom kommer från http://www.maartenbaas.com/. Skulle vara rätt snyggt att inreda ett helt rum med såna, så ser det ut som om en eld härjat där inne.


Blommor

Förut så har jag som inte varit så mycket för blommor. Det har mest varit ett nödvändigt ont för att fylla ut fönstren. Och det där med att vattna dom är inget jag heller brukar komma ihåg. Men nu har jag tagit tag i saken och insett att det också är ganska fint med blommor, och som tur var så hittade jag två jättekrukor som passade jättebra, för bara 79:-/st. Pyntade krukorna och blommorna lite också så blev det ännu finare:


Med på bilden syns också min nya fina fönsterlampa som jag fyndade på Viberga Storlager/Coop i Finspång, och släpade med hela vägen hem på tåget, och även på flyget som handbagage:Roliga saker

I min googlejakt på tapeter så snubblade jag in på en ganska rolig sida med inredning, kökssaker och massa annat.

http://www.handladesign.se/index.php

Genom att klicka på bilderna kommer du direkt till produktens sida.

Vad sägs t.ex om det här bordet som ser ut som en duk?


Tapeter

Alltså, nu har jag fått tapetväljarabstinens. Jag tittar på tapeter överallt och vill gärna ha nånstans att tapetsera om, men just nu så är inget i våran lägenhet i behov av tapeter. Hoppas vi får sålt den snart så jag kan börja fixa nån annanstans, kanske nåt mer permanent.

Jon & Johnnie från Roomservice samarbetar med Colorama och har designat en egen tapetkollektion. Det låter lovande måste jag säga, detta är ett smakprov som jag hittade idag:
När man ska välja tapeter så tycker jag att man inte ska vara rädd för färg. man kan gärna ta i lite. Hittade några andra snygga och roliga tapeter på google:
Nån som har ett tips på nån bra sida där man kan se på tapeter?Tjuvtittat

Glömde nämna tidigare om en sida jag hittat som är bra tidsfördriv för tråkiga dagar.

SMAKPROV

Citat

Gårdagskvällens citat var när en kille kom till oss som satt vid bordet och skulle ha med oss och dansa. Så säger han till mig:

-Kom nu, fast jag vågar inte dansa med dig, men nån annan kanske vågar"

Hahahaha!


Yeah...

Nu var det tänkt att det skulle komma ett inlägg med bilder från våran Bulgarien-resa, men min externa hårddisk där jag sedan någon dag förvarar alla mina bilder, verkar ha pajjat. Jag får väl skylla mig själv som inte har kopierat bilderna på skiva....Ber till hörge makter att det går att fixa den..................

Happy Halloween!

Igår så var det inflyttnings-/halloweenfest och maskerad hos Emma och Jocke. Efter många timmar med kladdigt smink så såg jag ut så här:
Och Stafan såg ut så här:


(Foto Helen Hedman)


Det var en rolig kväll med roliga människor. Blev dock lite irriterad när någon tagit flera cider av mig. Jag som sparade dom godaste till senare och då var dom borta.


Idag händer det inte mycket här, vi är väldigt trötta och förnekar att någon av oss måste gå och handla idag.


Lite andra bilder från igår:

(Foto Stefan)

RSS 2.0