Studio

bor vi ju ganska trångt (36kvm), men jag ska kolla och mäta ifall det inte skulle finnas lite plats över att ställa upp studion på för jag har lite fota-i-studio-abstinens. Ett annat problem är ju också att jag inte känner någon här, och då har jag ju heller ingen modell.
Idag har vi varit en sväng på stan och shoppat lite småsaker, sen sett lite kriminalserie med Maria Wern, som för övrigt är inspelad här på Gotland.
Lägger in några av mina favoriter från studion så länge:
Modell: Ida
Modell: Sussi
Modell: Sanna
Modell: Sanna

Tävling

Jag är med i porträttävling hos Megapixeln med denna bild:

Helgen

I helgen, eller närmare bestämt på lördag så var vi på marknad i Slite, ca 4 mil härifrån. Det var jag, stefan och Patric från Stefans klass. Marknaden var något större än vi hade trott och verkade aldrig ta slut. Men utbudet var samma gamla vanliga, hantverk, godis, filmer, kläer och cocosbollar =) Vi avverkade marknaden relativt snabbt ändå och bestämde oss för att åka upp till Fårö och titta.

Vi hade ingen aning om hur det här med färjan fungerade, men det gick bra ändå. Det var väldigt fint på Fårö, även fast vi inte hann se riktigt allt som jag tänkt.
Brännmanet!
Sagan om Ringen-land
Stora solroser på ett fält vid vägen

5 dagar

Nu har vi bott här i drygt 5 dagar, och det känns som flera veckor, konstigt.. Men vi börjar så smått komma i ordning, alla kartonger är uppackade. Sen att alla grejer ändå ligger huller om buller är ju en helt annan sak =) det ska ja försöka ta tag i imorgon. Idag har jag varit en sväng på stan och vandrat runt. Det blev visst 3-4 timmar :)
Det har varit mulet idag, men väldigt varmt. Lite regn på kvällen och jag har varit frusen för första gången sen vi kom hit. Luften är väldigt fuktig, och vårat knäckebröd är mjukt, så det måste vi skaffa en burk till! :)
Igår var jag och stefan och promenerade innanför muren och vid strandpromenaden, fotade lite bilder som kommer här nedanför.
Pääron!

Gotland - Första helgen

Vi startade runt 11 på fredag förmiddag, och ca 15 timmar senare var vi framme med bil och vårt stora släp i Hamnen i Nynäshamn. Där sov vi till nästa dag då färjan inte gick förrän 11.05 på lördag. Ca 14.30 var vi framme i Visby, lägenheten var lätt att hitta också. Vi har inte ritkigt hunnit med att packa upp och sånt för det råkade vara så fint väder idag, drygt 20 (minst) grader och strålande sol.
Vi har vandrat runt innanför murarna, men därifrån har jag inga bilder just nu för kameran hade vi inte med då.
Sen åkte vi hem till lägenheten igen och lagade mat, bytte om och åkte till stranden i Snäck och badade från en av dessa bryggor:
Innanför murarna i södra delen:
Glassbar
Turistaffär
Innanför muren
Söderport
Solnedgången

RSS 2.0