Bloggdesign

Idag så har jag ägnat dagen åt bloggdesign igen, denna gången till Linda.

Nu måste jag gå och starta en tvättmaskin och lite andra nyttosaker, för här kan jag ju inte sitta hela dagen.

Ikväll blir det en hård match i mario party 8 med Millan och Ida. Och förmodligen Mariokart också, så nu måste jag ladda upp för det också.

Bloggdesign

Idag har jag ägnat dagen åt att göra bloggdesign till Millan!

Nu sitter jag och ser på The secret life of the American teenager, på youtube.

Året i bilder

Bättre sent än aldrig så tänkte jag sammanfatta året lite i bilder, men eftersom jag inte köpte min kamera förrän i april typ så kanske det är lite snålt med bilder i början av året.

Börjar med Februari/Mars, då det var fototävling i Kalix Galleria, så det var bara pallra sig ut i kylan (för kallt kan jag lova att det var, och jobbigast var det nog för Stefan som jag tvingade med), vi åkte till stugan, och även lite andra ställen,  och jag fick ihop några bilder:


I februari så följde jag även med Malin & Tomas för att hämta deras Australian Shepherd valp Akilles, hade bara mobilkameran med mig då:
I April så var vi en sväng och pimplade på Stora Lappträsket, inte en enda fisk för min del dock:
  
  

Sen så fotade jag mosters valpar som var ute på äventyr:
En sväng till till stugan hann vi också med:I maj så blev det fototävling igen, med tema vår, så det var bara gege sig ut i terrängen igen:
Sen så var det fest hos Millan och Tony, och efter det cityfestival i stan:
  


Juni började med att jag, Ida och Stefan hade lunch med skagensmörgåsar och chokladbollar på balkongen:

Sen så var jag och ida ute en natt på fotorunda:
Sen var det gäddfisketävling i Korpikå, inte heller då blev det en enda fisk för min del. Iofs så höll jag väl kanske mer i kameran än i spöet.


Sen var det en dag vid Metträsket:
 Sen så fotade jag på balen och studenten, men dom bilderna har jag redan laddat upp i ett tidigare inlägg.


i början av juli så hälsade vi på Annelie och Mascus som campade på frevisören.Och det var ungefär vad jag hade från året, för i augusti gick våran dator sönder och det blev inte ´mycket fotande förutom det som synts i tidigare inlägg sen dess.Fototriss

Veckans Fototriss kommer här, tema Ätbart:

bebismage + stockholm

Sitter och kollar runt på resor till Stockholm, och det blev så mycket alternativ med antal dagar och restider och priser och boende och datum och tunnelbana så jag tror jag blir galen snart. Jag kan inte bestämma mig om jag ska vara 3 eller 4 dagar, blir ju ensam efter partyt så jag vet inte. Å andra sidan så är man ju inte där allt för ofta.


Måste göra nåt annat en stund.


Här kommer några smakprov från gravidfotograferingen med Annelie (+Marcus) :

              


       


Rosa

Vem är du som läser min blogg? Jag kan se att det är folk från hela Sverige, men det skulle vara kul att veta lite mer, så vem är du?


Här kommer lite blombilder som jag tagit på blommor som jag fick när jag fyllde år:


   

Tisdagstema

Nu har jag (äntligen) fått ihop en ny design, och det var inte lätt, men nu tror jag att jag fått kläm på det här. Vad tycks? Så om nån behöver lite hjälp kanske jag kan stå till tjänst.

Ida tipsade mig om Tisdagstema, och veckans tema var skyltar. Då kan jag ju såklart inte låta bli att bidra med den här skylten från Turkiet:Magfotografering

I helgen så fick jag och Ida äran att fota Annelies mage igen. Nu börjar det närma sig och är bara ca 5 veckor kvar. Kanske kommer nåt exempel senare när jag kollat med Annelie.  Igår så spelades det lite SIngstar också, kul!


Fotobok + Releasefest

För ett tag sen, i somras ungefär så hittade jag en sida med ett projekt som heter Fotoboken om Sverige, mer om den finns att läsa här.  Tanken är att boken ska visa en annan sida av Sverige än "Ishotellet i Jukkasjärvi, mörka djupa skogar, älgar, folkdräkter och röda stugor med vita knutar" som projektledaren Ola möller beskrev det. I alla fall så chansade jag, och efter en lång urvalsprocess så kom 64 bilder av 44 olika fotografer med i boken, och jag är en av dom!!

Så nu har jag blivit inbjuden till en stor releasefest för boken på Galleri 2.35:1 på Berns salonger i Stockholm. Så nu håller jag på att försöka knåpa ihop lite pengar för att kunna fara, för jag gissar att den är enda gången i mitt liv som jag får gå på fest på Berns. Problem nummer två är att jag måste hitta nån som kommer med mig på festen för jag vågar inte gå ensam, och alla fotografer har +1 på gästlistan.

Förresten, här är bilden som ska vara med i boken:
Gissa vad

Gissa vad den här bilden föreställer:Blommor

Här kommer ett litet kollage med blommor som jag fick när jag fyllde år. Del 2 kommer senare.Gravidfotografering

Här kommer lite av bilderna från gravidfotograferingen med Annelie i höstas. Hoppas hon blev nöjd, och inte förfrös tårna, för trots att det kanske ser varmt ut så var detta i början av oktober.  I februari är lill*n beräknad.

           


           


           


Grattis!

Grattis till Emma och Jocke som fått en liten pojke idag!

Hurra hurra!Gott nytt år i efterskott!

Den här nyårsaftonen bestämde jag mig för att jag skulle exprimentera med att fota fyrverkerier, som jag aldrig gjort förut. Det var svårt, kallt, och väldigt snålt med raketer. Men några bilder blev det:


        


     


Nu ska jag gå och göra mig i ordning, för jag ska nämligen ha lunchbjudning idag!


Senare idag ska jag lägga in lite bilder från gravidfotograferingen med Annelie.

Fototriss

Veckans fototriss-tema var att fota en sak ur tre vinklar. Här kommer mitt bidrag:
Bilder från Turkiet

Nu är det lääängesen jag skrivit här, men jag har godkända skäl för det. Vi har inte haft någon dator för den gamla pajjade, men du har vi en ny !! Tänkte börja det nya åter med att lägga in lite bilder från våran sista misuten resa till turkiet i oktober. Blev verkligen en sista minuten för vi bokade 6 dagar innan. Och jag som brukar vara nojjig med att hinna packa allt om man bokar flera månader i förväg!

Positivt var ju dock att jag bara hann drömma 1 eller 2 gånger att jag glömt packa, som jag alltid gör när jag ska nånstans.
           


           


           


        

RSS 2.0