Vårstädning

I helgen så har jag och Stefan städat undan påsken och lite sånt. Frostat av frysen och torkat hela köket. Passade på att ta lite bilder på påskpyntet.

        

  

And

Nu har jag äntligen uppdaterat designen här i bloggen, var lite less på den gamla. Hoppas det blev till det bättre. Om någon behöver hjälp med design så är det bara höra av sig! Idag har det inte häst så mycket annars. Haft mesök av familjen och bjudit dom på middag.

Imorrn ska jag laga fläskfile, nån som har ett bra tips vad man kan göra med det som är gott?Glad Påsk!

Idag så har vi varit och ätit påskmiddag ute i stugan, och sen så har vi spelat lite spel, sett robinson och så har jag gjort lite fotoexperiment. Inget vidare väder har det varit idag, så det var inte till å vara ute inte. Nu ska jag nog gå och se en film eller nåt.


Vädret idag:Experiment:


Städning

Idag ska jag fortsätta med städningen. Blev inte av igår. Ikväll blir det tacobuffé på hotellet och kanske, kanske lite Singstar. Jag har i alla fall laddat genom att sjunga lite med Sanna. Och så har jag hinnit redigera lite fågelbilder, det går som fort när man väl börjat. Men nu måste jag gå och städa, så jag hinner innan det kommer folk!★ Svan ★

Dom har inte kommit än, så jag knåpar lite i Photoshop. På den här bilden så har jag tagit bort två fåglar. Syns det jättemycket? man blir lite bling när man håller på med en bild länge.Boden

Nu sitter jag och väntar på ett samtal från Lisa, för hon och Sia ska nämligen plocka upp mig och sen bär det av mot Boden, för att hälsa på Annelie och Lia. Andra gången på några dagar, men jag skulle gärna hälsa på varje dag!

Plinade på dörren nyss. Trodde det var Lisa och Sia som kom, men det visade sig vara andra roliga saker. Ett paket från webhallen som vi beställt, och en vykort som Stephanie skickat från Singapore!


Måsar

Nu har jag städat och städat och städat. Men inte är jag klar än. Det har en tendens att bli extremt grundligt när jag väl börjar, typ som idag då jag rensat ut och städat städskrubben och sånt.

Fortsättningen blir imorrn. Hade även tänkt hinna med att experimentera lite med fotobakgrunderna.

Nu ska jag somna till en film.Vårstädning

Idag ska här vårstädas! Förstren ser hemska ut så jag tror jag måste putsa dom också.
Kommer kanske mer bilder senare, måste börja städa nu om det ska bli nåt.RSS 2.0