Fototriss 3 färger

Nu var det dags för veckans Fototriss igen, och den här veckan var det valfritt tema från de tidigare veckorna. Jag valde temat 3 färger för det tyckte jag var roligast. Så här kommer veckans bilder:


  

Bröllop bildspel youtube

Så här ser bildspelet ut som jag gjorde till Peder & Carinas bröllop. Vad tycks? :


Campingtripp

Här kommer lite bilder från när vi var och campade på Halsö, som ligger utanför skärgården här. Bilderna är från i slutet av juli, men då jag lever efter filosofin "bättre sent än aldrig" så kommer dom här:


           


          


           


           


           


           


           
Simpsons-moln;
Experimenterade lite med eld och långa slutartider under kvällen, här är resultatet:

        


        


Det blev en väldans oordning på bilderna här, men det går inte att fixa!

Fototriss

Här kommer mitt bidrag till veckans Fototriss, med temat Detaljer:

'


Macro

Här kommer lite blandade macrobilder:

           


           


           b

Bröllop + mitt liv har en mening igen

Tack gode Mirror för att ni kunde rädda mina bilder! Nu har mitt liv en mening igen och jag ska aldrig mer slarva med back-up. Nu har jag äntligen bilder att lägga ut i bloggen igen. Mycket har hänt sen sist. Det största är nog att jag varit bröllopsfotograf åt min sabbos bror, så här blev några av bilderna:


                              


               


Katastrof gånger 1000

Nu har jag inte kunnat blogga på ett tag för våran dator fick en jättevirus som raderade hela hårddisken. Det allra värsta av allt är att jag är ett klantarsel och inte hade tömt datorn på bilder, inte en enda gång sen jag köpte min kamera i maj. Jag har fotar över 5000 bilder sedan dess, och en stor del av dem var i datorn. 22 gigabyte med bilder som just nu hänger i en väldigt skör tråd. I torsdags så lämnade vi in hårddisken till ett datorföretag som sa att 9 av tio gånger så brukar det gå att rädda filer som raderats från hårddisken. Dom skulle höra av sig på fredag, men än har vi inte hört nåt...

Har tyvärr ingen bild att lägga in i detta inlägg, och om inte lite tur kommer snart så har jag inga bilder alls.

RSS 2.0